Blog

Fyll ditt hem med det du älskar

Inredning och design i all ära men det viktigaste i ett hem är att du trivs i det. Det spelar ingen roll hur mycket tid, pengar och energi du lägger på det senaste om du inte själv tycker om det. Ditt hem är ditt slott, som engelsmännen säger, och det är här som du ska finna frid, vila, inspiration och trygghet.

Vad kan vara mer upplyftande än att omge sig med sina intressen och passioner? En resenär gläds åt saker de handlat i fjärran länder och ett barn blir entusiastiskt när det får se sina favoritsagofigurer. Vad gör dig lycklig? Genom att fylla ditt hem med kul, spännande, nostalgiska eller helt enkelt vackra posters kan du både sätta en personlig prägel på din heminredning och fyllas av minnen, tankar och glädjestunder.

Klassiska motiv och vintage

Om du gillar vintage så har du tur! Just nu är vintage trenden hetare än någonsin och det bottnar till stor del i det ökade miljömedvetandet och nostalgin för tider där allt var enklare och lugnare. Många shoppar second hand, klipper sig i frisyrer från svunna årtionden och dekorerar väggarna med motiv från gamla upptäcktsresor eller New York på 40-talet.

Konst och design

Många posters föreställer kända konstverk eller porträtt på kultfigurer som Jimi Hendrix eller Audrey Hepburn. Om du älskar film, musik och konst så finns det massor av roliga bilder att välja bland, och du kan sätta upp dem var du vill. Blommor av Monet, enastående arkitektur eller illustrationer av Matisse är alla inspirerande motiv som gör ditt hem till ett veritabelt galleri. Du kan också pryda barnens rum med vacker konst, eller varför inte välja motiv med djur eller bilder på stjärnor och planeter?

fusion