Blog

Förnya dina IKEA-möbler

IKEA är en av världens största inredningsföretag. De säljer allt från köksredskap till möbler i flera olika varianter. Dock är det inte alltid enkelt att hitta möbler som passar din stil, eller kanske har du haft en soffa från IKEA under en längre tid och önskar att den hade en annan färg. Då finns det tips på hur du kan förnya dina möbler utan att behöva köpa nya.

Klä om dina möbler

Ett enkelt sätt att förnya dina möbler är genom att klä om dem, ge dem ett nytt överdrag. Hos Bemz finns det ett stort utbud med överdrag till både soffor, fåtöljer, stolar och mer. De är dessutom speciellt anpassade till IKEA-möbler vilket gör det lätt att hitta det som passar dina möbler. En rekommendation om du väljer att göra detta är att först beställa tygprover för att verkligen se hur tyget ser ut.

Med ny klädsel kan du själv bestämma hur du vill att dina möbler ska se ut, vilken färg och mönster du önskar. Skulle du ha tröttnat på din soffa kan du med ett överdrag ge den ett helt nytt utseende. Med ny klädsel på möblerna kommer hela din inredning att se helt annorlunda ut och det utan att du behöver köpa helt nya möbler. Det finns dessutom fler tips och tricks på hur du kan inreda ditt rum genom att förändra på småsaker, ett exempel är att byta plats på dina dekorationer. Det kommer göra att rummet ser annorlunda ut trots att du inte skaffar några nya saker.

fusion