Vision

Vi har nu lagt grunden till vår vision att bli en kompetent och heltäckande partner som både vill och kan ge er prisvärda produkter och lösningar med hög svensk kvalité för era spännande inredningsprojekt både hemma och professionellt.

Som ett led av detta har vi i mars 2016 köpt in ett annat starkt varumärke, CS Möbler, som utgör ett bra komplement till vårt egna produktsortiment. På så vis kan vi nu erbjuda våra kunder en ännu bättre och mer heltäckande lösning för sovrummet.

Vi har dessutom i augusti 2016 köpt in Tela Möbel AB i Hallaryd som står för svensktillverkade fåtöljer och soffor i högsta kvalité. Vi går därigenom utanför sovrummet för att bli en än mer komplett leverantör till våra kunder.

Som en fortsättning av vår strävan att bli en kompetent och heltäckande inredningspartner till er har vi genomfört ännu ett förvärv i form av Möbel AB BIG i Rörvik i september 2016. Det ger oss inte bara möjligheten att tillverka CS Möblers produkter i denna anläggning utan tar oss även in i kökets värld där vi kan leverera måttanpassade kök.

Vår vision att bygga en inredningsgrupp med bred kompetens mot både hem & miljö och som kan leverera prisvärda och kvalitetsmässiga lösningar med svensk signatur har därmed kommit flera steg närmre. Men vi stannar absolut inte här utan vi fortsätter oförtrutet vårt arbete för att vara den flexibla och kompetenta samarbetspartner ni behöver till era inredningsprojekt. Vi är mycket tacksamma för ert stöd på denna spännande resa!

Besök BIG Besök Tela